Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betaling / Sending / Angrerett / Bytte av varer

Betaling

Vi benytter Klarna Checkout hvor du kan velge om du vil betale med kort eller faktura.

Sending

Alle våre pakker sendes som Norgespakke. Pakken er forsikret og har sporing. Du får oppgitt sporingsnummer når pakken sendes fra oss.

Vi sender dessverre ikke til Svalbard.

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett på ditt kjøp når du handler over internett. Du behøver ikke å oppgi noen grunn til at du ønsker å returnere varene dine men vi ber om at du sender en beskjed til post@kreativhund.no om at varer i retur er på vei til oss. Varene skal være i samme stand som da du mottok dem. Kjøper er ansvarlig for at varene kommer trygt og hele tilbake til oss. Kjøper betaler selv porto for retur til oss. Vi anbefaler å sende varene med Norgespakke. Straks vi har mottatt varene i retur og sjekket at de er i forventet stand så refunderer vi deg beløpet for varene du har returnert. Dersom du sender alle varene i bestillingen i retur refunderer vi også eventuelle portokostnader for å sende den opprinnelige bestillingen til kjøper.

Bytte av varer

Dersom du ønsker å bytte en vare (feks et klesplagg til en annen størelse) så gjøres dette på følgende måte:

  • Ta kontakt med oss på post@kreativhund.no og gi beskjed om at varer på vei i retur til oss
  • Så fort vi mottar varene refunderer vi deg penger, les over om angrerett
  • Dersom du ønsker å bytte til andre varer så legger du inn en ny bestilling på disse

Varer som ikke hentes på posten

Dersom kunden ikke henter bestilte varer på posten innen 14 dager vil posten sende varene i retur til selger. Kunden må da dekke fraktkostnader både for å få tilsendt varene og for at varene blir sendt i retur til selger.